payment

 Sila ikuti 2 langkah mudah berikut untuk melakukan pembelian . 

RM79 ( Termasuk GST ) + RM10 ( Caj Servis & Pengendalian)

RM89

 

1 - Langkah Pertama - Sila Bank In RM89 ke akaun tersebut :

 1511 3781 2811 

 

No. Akaun : 151137812811
Pemilik Akaun : Siti Hamidah Hussin
Email : sales@sususihat.com

Nota : **Bagi pembayaran melalui Mybank2u, pastikan anda isi alamat emel di ruangan yang disediakan

Bayar secara Online : Klik ikon Maybank2u (di bawah) untuk terus ke laman sesawang Maybank2u

.

2 - Langkah Kedua - Bayaran Secara Online ( Credit Card/ Visa) :

  • PayPal ( Bayaran Melalui Kredit Kad/ Debit Kad )


Kuantiti  1. Klik 'Buy Now'
  2. Isikan maklumat penghantaran yang disediakan supaya produk ini selamat dan sampai secepat mungkin ke pintu rumah anda.

NOTA : Pesanan Paypal kami adalah selamat 100% selamat ( Secure Server ) dan anda tidak perlu risau mengenai keselamatan pesanan melalui online.

Sedikit Tips:

  1. Wajib attach gambar resit / Screenshot bukti pembayaran atau transaksi yang telah dilakukan dan hantar kepada 012 9678 517 walaupun anda telah letak email kami semasa buat online transfer. Ini kerana kami menerima jumlah order yang banyak dan kami ingin proses order anda secepat mungkin.
  2. Jika anda dah membuat transfer dan anda tidak dapat resit

(Contoh: Mesin ATM rosak tak keluarkan resit atau komputer anda kena virus dan hilang semua data). Sila hubungi pihak bank untuk dapatkan balik resit bukti pembayaran tu. Kami tidak akan proceed selagi kami tidak dapat bukti resit. Ini polisi kami.

Penghantaran/ Delivery.

PENTING : Buat masa ini, penghantaran adalah ke Semenanjung Malaysia dan Sarawak sahaja. Penghantaran akan dilakukan melaui Pos Laju. Penghantaran akan dilakukan dalam masa 48 jam selepas kami menerima pengesahan pembayaran. Anda akan menerima Pesanan tersebut dalam masa 1-3 hari (waktu bekerja) selepas penghantaran bergantung kepada lokasi. Penghantaran Pos Laju dijamin Cepat dan Selamat..

Kami akan menghantar ‘Confirmation Email’ bersama ‘Tracking Number’ penghantaran apabila pakej anda dihantar. ‘Tracking Number’ boleh digunakan untuk menyemak status penghantaran secara ‘Online’

© 2017, by SusuSihat.com